KALENDEREN

Del med andre:

21.08.2024

TAK!

Jeg er fyldt af TAKNEMMELIGHED – og jeg oplever, at taknemligheden vokser, når jeg deler den med andre. Derfor denne hilsen, som rummer både en TAK og en kærlig opmuntring.

Først en stor TAK til alle jer, der har brugt tid og energi på alt det, som Indre Mission har haft gang i rundt omkring i sommerlandet!

IM-musik har afviklet Sang- og musiklejr og MusicPoint, hvor der begge steder har været mange frivillige i spil med bl.a. undervisning, samtaler, madlavning, problemløsning og underholdning. De har deltaget i en hel masse personlige succeser, når noget man har øvet sig på er lykkedes.

Sommertiden har også budt på mange tilbud for alle aldre på lejre og bibelcampings. Det er en stor velsignelse for både den enkelte og de kristne fællesskaber, at vi kan være sammen om Guds ord og få gode oplevelser med hinanden. Kender du en eller flere, der har medvirket med forkyndelse, lovsang, teknik, aktiviteter eller andet, vil jeg opfordre dig til at sige ”tak” til dem. Det er for alle godt at blive set – og når vi mærker taknemlighed fra andre over det, vi bidrager med, får vi ofte lyst og mod til at gøre det igen.

Tak Gud! Paulus minder os flere steder om at takke Gud. Han skriver i Filipperbrevet kapitel 1 vers 3-6: ”Jeg takker min Gud, hver gang jeg mindes jer, og i alle mine bønner beder jeg altid for jer alle i glæde over, at I har været med i det fælles arbejde for evangeliet lige fra den første dag indtil nu, og i tillid til, at han, som har begyndt sin gode gerning i jer, vil fuldføre den indtil Kristi Jesu dag.”

Det er altid godt at takke Gud! TAK, at du læser med her - og tak for forbøn for og medleven i IM-musiks arbejde.

//Linda Kofoed Iversen, landsleder i IM-musik


Kommenter artiklen:

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik