Tilmelding

FAQ

Hvornår åbner tilmeldingen?
Tilmeldingen åbner onsdag den 5. maj kl. 12 her på siden.

Tilmelding kun fra computer
Linket til tilmeldingen kommer her på hjemmesiden.

Tilmelding
Ved tilmelding skal du skrive dit navn, adresse, telefonnummer, mailadresse og klassetrin efter sommerferien samt betale for lejren med et kort (Dankort, JCB, Maestro, Mastercard og Visa).

Betaling
Du kommer til at betale med et kort, når du tilmelder dig. Du kan betale med Dankort, JCB, Maestro, Mastercard og Visa. Hvis ikke, at du har mulighed for at betale med et af disse kort, kan du kontakte Birthe, så vil hun hjælpe dig.

Hvornår hæver I pengene? 
Vi hæver først pengene i juni. 

Formular
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular, hvor du skal vælge SHOW-gruppe, workshops, ønsker til indkvartering og gruppe, skrive oplysninger om fx madallergi m.m.

Kan jeg være sikker på, at jeg er tilmeldt?
Når du har afsluttet tilmeldingen, får du en bekræftelse på mail, at din tilmelding er gået igennem.

Jeg kan ikke tilmelde mig
Når tilmeldingen åbner, vil der være meget pres på vores system, så vær tålmodig, luk ned og prøv igen et øjeblik senere, indtil at der er ”hul” igennem.
Hvis du fortsat oplever problemer med tilmeldingen, så send en mail til Birthe.

Venteliste
Når lejren er fyldt, kan du tilmelde dig til en venteliste. Når tilmeldingen åbner, bliver det med færre pladser end tidligere. Vi håber, at det bliver muligt at tage mange børn med fra ventelisten, så meld frimodigt jeres børn til – også hvis lejren ser ud til at være fyldt op. 

Hvordan bliver jeg tilmeldt SHOW-gruppe og workshops?
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular, hvor du kan vælge SHOW-gruppe og workshops.

Ønsker til indkvartering og gruppe
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular (samme link som SHOW-gruppe og workshops), hvor du kan skrive, hvem du gerne vil sove sammen med. Hvis du har et ønske om at komme i gruppe med en af det modsatte køn, kan du også skrive det på her.

Afmeldingsgebyr
Afmeldingsgebyr: 300 kr. ved afmelding senest torsdag d. 10. juni. Ved afmelding efter torsdag d. 10. juni betales fuld pris for lejren.

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik