Tilmeldingen er lukket, da Sang- og musiklejren er fyldt

 

Tilmelding og FAQ

Hvorfor fungerer tilmeldingen ikke?
Vi oplever problemer med betaling ved tilmelding fra iPads og telefoner, derfor vil vi bede jer om at tilmelde fra en computer. 

Hvad skal vi oplyse ved tilmelding?
Ved tilmelding skal I skrive dit navn, adresse, forælders navn og telefonnummer, mailadresse, klassetrin EFTER sommerferien, skrive din 1., 2. og 3. prioritet til showgruppe. Hvis du vælger band, skal du skrive, hvilket instrument du spiller, og gerne hvor lang tid du har spillet (i samme felt). I bliver spurgt, om IM-musik kan få tilladelse til nærbilleder af dig til hjemmeside, sociale medier og fremtidigt PR-materialle, og I bliver spurgt til, om IM-musik må sætte din adresse og telefonnummer på en deltagerliste. Til sidst skal I betale for lejren med et kort (Dankort, JCB, Maestro, Mastercard og Visa).

Hvad hvis mit barn har særlige behov?
Har du brug for diæt, tager medicin, eller der er andet, vi ledere har brug for at vide, skal I skrive det på den formular, der sendes til alle deltagere efter tilmelding.

Kan jeg bruge min hotmail?
Tak, om du vil skrive en anden mailadresse på end en hotmail, da vi oplever, at de kommer i spam eller ikke når frem.

Hvornår hæver I pengene? 
Vi hæver først pengene i juni. 

Kan jeg være sikker på, at jeg er tilmeldt?
Når du har afsluttet tilmeldingen, får du en bekræftelse på mail, at din tilmelding er gået igennem.

Hvorfor kan jeg ikke tilmelde mig?
Når tilmeldingen åbner, vil der være meget pres på vores system, så vær tålmodig, luk ned og prøv igen et øjeblik senere, indtil at der er ”hul” igennem.
Hvis du fortsat oplever problemer med tilmeldingen, så send en mail til Birthe.

Hvad betyder det, at jeg er på venteliste?
Muligheden for at tilmelde sig venteliste er synlig fra start, men skal kun benyttes, hvis det ikke længere er muligt at vælge deltagelse. Når lejren bliver fyldt, forsvinder punktet med deltagelse i lejren fra tilmeldingen, og du kan i stedet tilmelde dig ventelisten. Pengene trækkes ikke på dankort, før man får plads på lejren. Vi håber, at det bliver muligt at tage børn med fra ventelisten, så meld frimodigt jeres børn til – også hvis lejren ser ud til at være fyldt op. 

Hvordan bliver jeg tilmeldt workshops?

Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular, hvor du kan vælge workshops. 

Kan jeg ønske, hvem jeg skal være i gruppe og bo sammen med?
Som tilmeldt på lejren vil du senere få en mail med et link til en formular (samme link som workshops), hvor du kan skrive, hvem du gerne vil sove sammen med. Hvis du har et ønske om at komme i gruppe med en af det modsatte køn, kan du også skrive det på her. 

Hvad koster det, hvis jeg er tilmeldt og alligevel ikke skal med på lejr?
Afmeldingsgebyr: 300 kr. ved afmelding senest torsdag d. 30. maj. Ved afmelding efter torsdag d. 30. maj betales fuld pris for lejren.

Bliver du syg eller af andre årsager må tage hjem fra lejren, kan vi desværre ikke refundere hele eller dele af prisen, da vi stadig vil have de samme udgifter til skole, aktiviteter og forplejning.

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik