KALENDEREN

25. januar 2019 - 26. januar 2019
29. marts 2019 - 30. marts 2019
30. marts 2019
07. juni 2019 - 10. juni 2019

12 >>

Del med andre:

09.05.2018

Fokus på lovsang fuld tid

I IM-musik glæder os rigtig meget til 1. august, hvor David Høeg Kristoffersen, som lige nu er ansat i en deltidsstilling som projektmedarbejder, starter som fuldtids musikkonsulent med fokus på lovsang, tilknyttet Region Midt. Der er to hovedformål med oprettelsen af den nye fuldtidsstilling:

Yderligere fokus på lovsangsområdet

Vi ønsker at sætte yderligere fokus på området lovsang og udrustning af lovsangsledere og –musikere. Davids opgave bliver - gennem netværksarbejde, undervisning og kurser, sparring og medvandring – at inspirere og udruste lovsangsledere og lovsangsmusikere, primært unge på efterskoler og i IMU-foreninger og mere etablerede lovsangsbands, men også i IM-fællesskaber og kirker. David skal også samarbejde med Nicolai Sørensen om at øge indsatsen med videreudviklingen af WorshipToday. Slutteligt ønsker vi at øge vores fokus på arbejdet med at bruge musikken til at knytte generationerne sammen på tværs af bevægelsen, og på det punkt kommer David og vores Landsleder Benjamin Hougaard til at have et tæt samarbejde.

Musikarbejdet i Region Midt

Vi har i et stykke tid ønsket at øge indsatsen i Region Midt og musikarbejdet der, og det bliver nu muligt. Der er rigtig mange spændende ting i gang i regionen, og David skal arbejde med at oprette et netværk blandt musikfolkene i regionen, som skal være til gensidig inspiration og udvikling af arbejdet. Vi vil også gerne give mulighed for, at IMU-foreninger og IM-fællesskaber i regionen har mulighed for at få besøg af David til lovsangsaftener, inspiration og undervisning.

Tag rigtig godt imod David derude, og omslut ham i forbøn!


Kommenter artiklen:

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik