KALENDEREN

30. juni 2024 - 05. juli 2024
07. juli 2024 - 13. juli 2024
05. oktober 2024
05. oktober 2024 - 06. oktober 2024

1

Del med andre:

11.10.2023

Ny musikkonsulent - Simon Søvndal

Hej med jer!

Jeg er ny mand i IM-musik, ansat i Region Midt, og jeg glæder mig meget til at komme ud til jer. Jeg er godt gift med Lajla, og vi bor lidt nord for Silkeborg.

Jeg har selv en stor glæde for musik og håber at kunne bidrage til at bringe mange genrer i spil, lige som jeg selv har en bred musiksmag. Hvad enten det er klassisk, jazz, groovy funk eller en god gang fusion.

Udover, at jeg kommer fra en stilling som organist/kirkekulturmedarbejder, har jeg også en fortid i Grønland. Selvom jeg er en musikmand, både af hverv og interesse, så fylder stilheden og naturen også meget i mig. Jeg vil gerne være med til at tale det skønne op – især i en tid, hvor informationsmængden og forstyrrelser står i kø for at tage vores opmærksomhed. Måske vi da bedre kan høre Guds hvisken til os?

Derudover har jeg en glæde ved teologien, og jeg nyder at dykke ned i de spørgsmål, der trykker, tynger og skaber undring. Og selvom, jeg godt kan lide at dykke ned i bøger, elsker jeg at møde mennesker lige dér, hvor de er, og vandre lidt sammen i livet om det, der trænger sig på.

I det alt sammen ønsker jeg, at Jesus må blive stor i vores liv, og at vi sammen kan glæde hinanden og Jesus med den musik, Gud har blæst ind i os. F.eks. når vi ses på MusicPoint til sommer!


Kommenter artiklen:

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik