KALENDEREN

28. april 2024
17. maj 2024 - 20. maj 2024
30. juni 2024 - 05. juli 2024
07. juli 2024 - 13. juli 2024

12 >>

Del med andre:

22.02.2024

Bønnens år

I Indre Mission sætter vi i 2024 særligt fokus på bøn. Vi vil bede sammen for mission og tænke bønnen som mission. Hjemmesiden jesuslytter.dk indeholder forskellige materialer, fx artikler om bøn og inspiration til bøn. Tjek den ud og se, om der er noget, der kunne inspirere dig og dit kristne fællesskab. Send gerne respons til siden, hvis du selv har nogle ideer eller mangler noget om et specifikt emne.

For mig er noget af det særlige ved bøn, at den kan udtrykkes på mange måder: Bøn kan være i vores tanke, hviskes, siges, råbes, synges – og også males, formes eller… (fortsæt selv listen). Gud kender os – og kender også vores bøn allerede før, vi har bedt den. Derfor skal jeg heller ikke frygte, om den er formuleret helt korrekt eller giver mening for andre. Jeg må komme lige som jeg er i dette øjeblik – og vide, at jeg er kendt og elsket af Gud, der glæder sig over, at jeg kommer til ham.
Det er for mig en gave, at mennesker skriver gode sange, som jeg kan synge eller lytte til. Mange kristne sange er bønner til Gud, der er sat på melodi. Jeg vil gerne dele sangen ”Kom og hel” med jer her. Den beskriver min afhængighed af Jesus. Den afhængighed har jeg til fælles med alle mennesker. Men ikke alle mennesker ved det – eller vil tro det. Derfor minder sangen mig også om, at jeg er kaldet til både at lede til Jesus og leve i ham. Og så er det smukt, at sangen er formuleret som en bøn, jeg kan synge med på.
Guds fred!

Kærlig hilsen
Linda Kofoed Iversen, landsleder for IM-musik


Kommenter artiklen:

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik