KALENDEREN

05. oktober 2019
05. oktober 2019 - 06. oktober 2019
26. oktober 2019
01. november 2019

123 >>

Del med andre:

29.06.2018

40 års jubilæum på lejr

 

Musiklejr 1978 

Skrevet af Gunhild Aaen Madsen:

Er der gået 40 år? Det er helt utroligt, som tiden går. Ole Weber og jeg stod bare der i vindfanget på Børkop efter en vidunderlig kursusdag. Jeg gav udtryk for, at jeg syntes, det var ærgerlig, at der ikke var noget for børn og unge. Ole sagde: “Det laver du da bare!” Så gik vi tilbage til dagligstuen, Ole fangede et par elever Helena, Elisabeth og Ninna, så der var lidt medarbejdere at starte op med. Vi fik grønt lys fra skolen, og så gik planlægningen igang. Foruden højskoleeleverne var lederskabet min mand Mads og Helga og Kurt Nielsen. Endelig var der flere voksne både fra Aalborg, Silkeborg og Ikast. Samtidig fik vi kompetent hjælp til bibeltimerne af Børnegudstjenestens landsleder Ole Christensen, som holdt nogle meget inspirerende bibeltimer om “Jesu lille lam”. 

Jeg mener, der var omkring 60 børn på den første musiklejr på Børkop Bibel- og Sygeplejeskole, hvor vi sluttede af med en koncert på Mørkholdt Bibelcamping.
Det følgende år var vi på Blidstrup Ungdomsskole, hvor der var 48 børn. Året efter flyttede vi igen denne gang til Nørre Nissum Landbrugsskole, hvor Margit Skov overtog ledelsen af lejrene. 

Lejrene flyttede herefter tilbage til Børkop, hvor de var i mange år fremover, og børnetallet steg støt.

Se billeder fra den første Sang- og musiklejr herunder:


Kommenter artiklen:

Indre Missions musikarbejde • IM-musik • Indre Missions Hus • Korskærvej 25 • 7000 Fredericia • Tlf.: 8227 1215 • musik(at)imh.dkPersondatapolitikCookie politik